Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Yeni Zelanda’da Türev Ürün Hizmetlerini Sonlandırıyor

Asyalı kripto para borsası Huobi, Yeni Zelanda’da türev ürün hizmetlerini sonlandıracağını duyurdu.

Huobi 16 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Yeni Zelanda’nın yerel uyumluluk politikalarını destekleyerek Yeni Zelanda pazarındaki türev ürün hizmetlerini sonlandıracağını bildirdi.

Kullanıcı sözleşmelerinde Yeni Zelanda’yı sınırlı faaliyet alanı olarak güncelleyecek olan Huobi, 23 Ağustos tarihinde Yeni Zelanda merkezli tüm kullanıcıların türev işlemlerini eşzamanlı olarak kısıtlayacağını duyurdu. Kısıtlamayla beraber Yeni Zelanda merkezli yatırımcıların türev ürünler kapsamında yer alan, coin teminatlı işlemlere, coin teminatlı takaslara, opsiyonlara, usdt teminatlı sözleşmelere ve borsa yatırım ürünlerine erişimleri durdurulacak.

Verilen bilgilere göre, 23 Ağustos tarihinde başlayacak kısıtlama, Yeni Zelanda KYC ve IP adreslerine sahip bütün türev ürün yatırımcıları için geçerli olacak. Bu tarihten itibaren Yeni Zelanda merkezli kullanıcıların türev ürünlerde yeni pozisyon açmaları engellenecek. Yeni Zelandalı yatırımcılar, halihazırda taşıdıkları türev pozisyonlarını 23 Ağustos tarihinden sonra da taşımaya devam edebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!