Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den 1 Milyar Dolarlık DeFi ve Web3 Yatırım Kolu

Önde gelen kripto para borsalarından Huobi Global, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve Web3 girişimlerine odaklanacak yeni yatırım kolunu piyasaya sürdü.

Huobi, 10 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada DeFi ve Web3 girişimlerine odaklanacak “Ivy Block” adlı 1 milyar dolarlık yeni yatırım kolunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Huobi, DeFi ve Web3 dünyasında inovasyon ve gelişmeyi artırmaya hizmet ederek büyüme potansiyellerini açığa çıkarmaya yardımcı olmak için blockchain projelerini belirlemeye ve bunlara yatırım yapmaya odaklanacak yeni yatırım kolu ile gelecek vadeden DeFi projelerini desteklemeyi amaçlıyor.

Ivy Blocks, diğerlerinin yanı sıra likidite yatırımları, proje hızlandırma desteği, teknik rehberlik, profesyonel rehberlik, token listeleme yardımı ve yatırım sonrası yönetimi kapsayacak; akıllı DeFi madenciliği ve gelir toplama için bir varlık yönetimi platformu olan Likidite Yatırım Departmanı, yenilikçi bir kripto ve blockchain inkübatörü olan Ivy Labs ve blockchain ve kripto para araştırmalarına odaklanan Ivy Research hizmetleri ile projeler için her yönden destek sunacak.

Huobi CFO’su Lily Zhang konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Birçok umut verici proje, büyümenin önünde önemli engeller oluşturan likidite kısıtlamaları ve pazara giriş desteği eksikliği ile karşılaşma eğilimindedir. Bu tür projelere likidite yatırımları ve kuluçka hizmetleri sağlamaya odaklanmamız şüphesiz daha iyi, daha kapsayıcı bir DeFi ve web 3.0 blockchain ekosistemi oluşturmaya katkıda bulunacaktır.

Huobi ayrıca Ivy Blocks tarafından desteklenen ilk projelerden birinin Cube üzerine kurulu AMM tabanlı merkeziyetsiz bir borsa olan Capricorn Finance olduğunu açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!