Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’nin İlk Blockchain-Metaverse Fuarı: İki Farklı Evrende Düzenlenecek

İstanbul’da gerçekleşecek Türkiye’nin ilk Blockchain-Metaverse Expo Fuarı “Blockchain Expo World” yıl sonunda düzenleniyor.

Yapılan açıklamaya göre Türkiye’de bir ilk olacak “Blockchain-Expo Fuarı”na, metaverse, blockchain, kripto paralar, NFT, Web3, merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO), merkeziyetsiz finans (DeFi) ve GameFi alanından dünyanın en ünlü isimleri katılacak ve fuarda konuşma yapacak.

HGR Fuarcılık tarafından düzenlenecek ve 4 gün sürecek organizasyon, Avrupa’nın en kalabalık fuarı olma özelliği kazanırken eş zamanlı olarak metaverse’de de gerçekleşecek olması sayesinde dünyanın ilk iki farklı evrende düzenlenen fuarı olacak.

15 bin 800 metrekare alanda yapılacak fuarda 3 farklı salon bulunacak. Ayrıca organizasyona, İstanbul Fuar Merkezi (İFM) ev sahipliği yapacak.

Büyük ses getirmesi beklenen fuarda kripto para kazanma şansı da olacak. HGR Fuarcılık ve birçok yatırımcı firma kripto para dağıtacak.

TRT Uluslararası Metaverse ve Yayıncılık Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Metavese’ün inşa edilme sürecinde Türkiye’nin de tüm imkanlarıyla yer alması gerektiğini söylemişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!