Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Orta Doğu Hamlesi!

Singapur merkezli kripto para borsası Huobi, iştirak şirketi olan Houbi Mena’yı Dubai’de açacağını duyurdu. Bu yeni merkezin, Huobi’nin Orta Doğu coğrafyasına açılma planlarında temel bir yer tutması bekleniyor. Şirket, son dönemde yaptığı hamleler ile agresif bir büyüme planı izlediğini açıkça ortaya koyuyor.

Huobi Mena kurucu ortağı Mohit Davar’a göre bu açılacak yeni merkez hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar için önemli bir nokta haline gelecek. Bununla birlikte, bölgede yer alan ve gelecek vaad eden kripto para ve Blockchain girişimleri de, aradıkları fonlara bu merkez sayesinde ulaşma şansına sahip olacak.

Dubai’de gerçekleştirilen Dünya Blockchain Etkinliği’nde konuşan yetkililer şu ifadeleri kullandı:

Bu merkezde OTC tradingden tutun da token – token tradinginden Blockchain projeleri enkübasyonlarına kadar her şey olacak. Ayrıca bir de eğitim noktası açıp bölgedeki insanları bu yönde eğitmek ve onları bilgilendirmek de istiyoruz.”

Huobi’nin aynı zamanda Blockchain sektöründe bölgenin önde gelen isimleri ve şirketleri ile de partnerlik anlaşmaları imzalayacakları kaydedildi. Şu an görece bakir kalan bu pazarda erken hamle yaparak büyük de bir hareket alanı elde etmek isteyen şirket; aynı zamanda yerel trading opsiyonları sunarak bölgeki ağırlığını da eş zamanlı olarak arttırmak istiyor. Son dönemde yakaladığı ivme ile dünyanın en büyük kripto para borsaları arasına giren Huobi, dünyaya açılarak bu başarısını sürdürme amacında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment