Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Yeni Adım: Beş Farklı Ülkeye Beş Farklı Kripto Para Borsası Geliyor

Çin merkezli kripto para borsalarından Huobi Filipinler, Rusya, Tayvan, Endonezya ve Kanada gibi ülkelerde yeni kripto para borsaları açmak için birkaç şirketle işbirliğine girdi. Huobi’yle birlikte çalışacak olan şirketler Huobi’nin “emir entegrasyon sistemini, cüzdan sistemini, varlık yönetim ve işlem sistemini” kullanıyorlar.

Beş Ortak, Beş Borsa

Çin asıllı kripto para borsası Huobi, beş farklı kripto para borsası açmak için beş farklı şirketle işbirliği yapacağını duyurdu.

Son 24 saatte 915 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip olan ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından sayılan Huobi Singapur, ABD, Japonya, Güney Kore, Hong Kong, Tayland ve Avustralya gibi bölgelerde ofislere sahip. Şirket ayrıca toplamda 130’dan fazla ülkede milyonlarca kullanıcıya hizmet sağlıyor.

Huobi Yatai International Holding Group, Vnesheconombank, Chi Fu Group, Asia International Finance Holdings ve Dbank Group gibi kuruluşlarla işbirliği yapacak. Huobi’yle ortaklık kuran şirketler Filipinler, Rusya, Tayvan, Endonezya ve Kanada gibi bölgelerde kripto para borsaları oluşturacaklar.

Açılış Takvimi

Huobi, söz konusu borsaların takribi olarak ne zaman açılacaklarına dair bir takvim yayınladı. Endonezya’daki borsa 22 Ağustos’ta, Tayvan’da Shubao Dijital Varlık Borsası adıyla açılacak olan borsa 26 Ağustos’ta, Moskova’daki 3 Eylül’de açılacak. Şirket, Kanada’da açılacak olan borsanın açılış tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Filipinler’deki borsa ise 12 Ağustos’ta açıldı. Merkezi Manila’da bulunan borsa, Yatai International Holding Group tarafından oluşturuldu.

Filipinler’de Huibi adıyla açılan borsa şu anda USDT, BTC ve ETH piyasalarını destekliyor. Platformda USDT piyasası için sekiz, BTC için yedi, ETH için ise yirmi altı farklı alım-satım eşi (trading pair) bulunuyor.

Huobi ABD’de de faaliyet göstermek için çalışmalar yürütüyor. Şirket 15 Ağustos’ta yayınladığı duyuruda ABD yasalarına uyumlu ticaret platformlarından Openfinance Network ile “stratejik bir ortaklık kurduğunu” açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment