Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’nin Araştırma Kolu, Cebelitarık Üniversitesi ile Anlaştı

Ünlü kripto para borsası Huobi’nin araştırma ve eğitim birimi olan Hobi University, yaptığı açıklama ile Cebelitarık Üniversitesi ile bir iş ortaklığı anlaşması imzalandığını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak resmi açıklama, hem Huobi borsasının hem de Huobi University’nin sahibi olan Huobi Group tarafından yapılırken, firma bu anlaşmayı ‘Batılı bir üniversite ile kurulan ilk resmi ortaklık’ olarak tanımladı.

Daha önce de bilindiği gibi, Cebelitarık hükümeti, Blockchain alanında inovasyonu arttırmak ve bu alanda ön plana çıkmak için Cebelitarık Üniversitesi ile anlaşmıştı. Aynı zamanda bu anlaşma kapsamında, Blockchain ile ilgili olarak eğitsel kursların açılması da istenmişti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cebelitarık hükümet yetkilisi Albert Isola, anlaşmayı imzalamaktan ötürü oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

Yine konuya ilişkin yorumlar yapan Huobi University başkanı Jiaing Yu ise, şunları ekledi:

”Huobi Üniversitesi ve Cebelitarık Üniversitesi arasında yapılan anlaşmayı duyurmaktan büyük bir mutluluk aldım. Bu noktada Cebelitarık Üniversitesi ile gelecekte yapacağımız projelerden dolayı da çok heyecanlıyım. İki taraf da, DLT alanında çok ciddi akademik çalışma yapma amacını taşıyor. Ben de bu vizyonun önümüzdeki dönemde nasıl bir şekil alacağını daha şimdiden merak ediyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment