Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ICE CEO’su Bakkt Hakkında Merak Edilen Tarihi Açıkladı!

Bakkt’ın üst kurumu konumundaki Intercontinental Exchange’in CEO’su tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre, fiziki teminatlı Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri ile devrim yapmaya hazırlanan Bakkt çok yakın bir gelecekte piysaya çıkabilir.

ICE CEO’su Jeffrey Sprecher şirketinin çeyrek dönemlik mali tablosu için yapılan etkinlikte yer aldı ve Bakkt’ın ”dünya çapındaki katılımcıların evrim geçiren ihtiyaçlarına hizmet edecek düzenlenmiş bir ekosistem geliştirmek için çalıştığını” vurguladı.

Düzenlemelerle ilgili son aşamalardan geçtiklerini belirten CEO, beklenen nihai izinlerle beraber fiziksel teminatlı Bitcoin vadelilerinin ”çok yakın bir gelecekte” piyasaya çıkacağını açıkladı ancak net bir tarih vermekten de kaçındı. ICE ilk olarak geçtiğimiz Ağustos ayında Bakkt’ın duyurusunu yapmış ve fiziksel teminatlı Bitcoin vadelileri ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Buna ek olarak ICE’nin Microsoft, Starbucks ve hatta BCG Consulting ile beraber ortaklaşa bir iş kurması da heyecanı körükledi.

Şirket ilk olarak 2018 yılının Aralık ayında platformu piyasaya sürmeyi planlamış olsa da, Bakkt birkaç kere ertelendi ve şu an için firmanın net bir piyasaya çıkış tarihi yok. Bunun yanı sıra Bakkt’ın rakiplerinden birisi olan LedgerX geçtiğimiz günlerde platformunu aktif olarak kullanıcılara sunduğunu duyurdu ancak CFTC konu hakkında bir onaylamada bulunmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment