Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddia: Binance 12 Ay İçerisinde Kapatılacak!

Binance ve Bitcoin SV ekibinin yıldızı, aslında BSV’nin ilk duyurulmasından beri tam olarak barışmadı. 2018 yılının Kasım ayında yapılan bir hard fork ile ortaya çıkan Bitcoin SV’nin önde gelen isimleri ise Faketoshi Craig Wright ve CoinGeek’in sahibi Calvin Ayre olarak bilinmekte.

Binance CEO’su zamanında Craig Wright’ın bir kripto para yatırımcısına kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açması nedeniyle başlayan olayların sonunda, Bitcoin SV’yi Binance üzerinden kaldırmıştı.

Görünüşe göre Calvin Ayre bunun ve borsanın yaptığı bir dizi diğer eylemin hukuksuz olduğunu düşünmekte ki, Binance’nin 12 ay içerisinde kapatılacağını vurguladı.

Binance Son 1 Yılını Yaşıyor

CCN’e konuşan Ayre, Binance’nin oldukça yozlaşmış bir platform olduğunu ve Changpeng Zhao’nun bile isteye yatırımcıları yanlış yönlendirdiğini vurguladı. Ayre özellikle Binance’nin yaptığı son staking hamlesinin, oldukça ”çirkin” olduğunu ifade ettikten sonra şunları aktardı:

”CZ’nin bütün iş modeli sıfır değere sahip gazino token’lerinin üstüne kurulmuş durumda. Bunlar token fiyatlarını, elindekileri satan trader’lara karşı maniple etmekteler.”

”Binance ve yaptıkları yasa dışı, zaten bu yüzden önümüzdeki 12 ay içerisinde borsa kapatılacak.”

Binance’nin regülatörlerle yaşanan sıkıntılardan dolayı geçtiğimiz yıllarda Malta’ya taşındığı bilinse de, şu an için herhangi bir regülasyon tehdidine maruz kaldığını söylemek doğru olmayacaktır. Yine de Ayre’nin iddiasında haklı olup olmadığını görmek için 1 yıla ihtiyacımız var.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment