Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddia: Binance Coin Rakipleri Bitcoin, Ethereum ve XRP’ye Göre Daha İyi Performans Sergiliyor!

The Tie isimli kripto para firması geçtiğimiz günlerde sonuçlarını yayınladığı bir araştırmasında, lider kripto para birimi Bitcoin, Ethereum , XRP ve son günlerin en çok konuşulan kripto para birimi olan Binance Coin’i masaya yatırdı. Sektörün ilk kripto para birimi olan Bitcoin 2019 yılına muhteşem bir başlangıç yaptı ve Nisan ayından bu yana değerini neredeyse üçe katladı.

The Tie tarafından aktarılan verilere göre Bitcoin 1 Ocak 2018 tarihinden bu yana  kripto para piyasasının toplam değerindeki yerini %41.8’den, %56.7’ye çıkarmayı başardı. Buna ek olarak aynı süreden bu yana kripto paralarla ilgili atılan tweet’lerin Bitcoin’i hedef alanlarının yüzdesi de %39.4’ten %48.1’e çıktı.

Bitcoin 14 Mayıs tarihinde piyasa egemenliği konusunda %63 gibi bir orana çıksa da, bu daha sonra düşüş yaşamıştı. The Tie’ın araştırmasına göre ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum’un toplam piyasa egemenliği oranı ise %22’den %10.05’e kadar geriledi. Ethereum ile ilgili atılan tweet’lerin hacmi de %13’e çıktı.

Bütün bunlara rağmen Binance Coin’in inanılmaz bir yükseliş yaşadığını ve kripto para piyasasının toplam piyasa değeri açısından Binance Coin’in 9 kat artışa, birim fiyat açısından ise 3 kat yükselişe geçtiğini belirten The Tie, 2019 yılının en iyi performans sergileyen kripto para biriminin BNB olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment