Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Morgan Creek CEO’su: Bitcoin İçin Boğa Piyasasına Girdik!

Lider kripto para birimi Bitcoin dün gece inanılmaz bir yükselişe imza attı ve bir anda 7.800 dolar seviyelerinden 8.900 dolar seviyelerine kadar çıkmayı başardı. Ancak dün gece yaşanan yükselişten önce BTC tahminlerini anlatan Morgan Creek Digital CEO’su Anthony Pompliano, boğa piyasasına çoktan girildiğini iddia etti.

CNBC ile röportaj yapan ünlü isim, ilk olarak kendisine yöneltilen Bitcoin’in hiçbir şeye endeksli olmadığı ve hiçbir şey tarafından desteklenmediği ifadesine karşılık olarak ABD dolarının da artık hiçbir şey ile desteklenmediği cevabını verdi. Bunun yanı sıra piyasanın yeniden düzelmeye başladığını ifade eden CEO, boğaların gelişi hakkında şunları ifade etti:

”Ayı piyasasının dibini gördük ve şu an boğa piyasasına girmiş olduk. İki ile üç yıl arasında sürecek bir boğa piyasasına girmiş olmamız beni hiç şaşırtmaz.”

Pompliano buna ek olarak Bitcoin’in kazılan toplam miktarının da %76 civarına ulaştığını ve çok az bir miktarda yeni BTC elde edilebileceğini, bunun git gide fiyatı daha da arttıracağını vurguladı. 2020 yılında gerçekleşecek olan Bitcoin madencilik ödüllerinin yarılanması BTC’yi çok daha değerli bir hale getirecek ve Pompliano yarılanma ile BTC’nin artık rekor seviyelere ulaşacağında hemfikir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment