Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddia: Binance Saldırı Altında Olabilir

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance bugün sabaha karşı saldırıya uğramış olabilir. Bu konuda henüz Binance’ten veya Changpeng Zhao’dan bir açıklama gelmiş değil. Fakat iddia doğrudan Binance’in kurucularından biri olan Yi He’den geliyor.

Coingape’in haberine göre Binance’in kurucularından Yi He kısa süre önce WeChat üzerinden bir açıklama yaptı. Binance kullanıcılarına seslenen Yi He, insanları borsanın saldırı altında olduğunu söyleyip  uyardı.

Binance’e düzenlendiği iddia edilen bu saldırının detayları henüz bilinmiyor. Fakat Yi He bunun bir oltalama (phishing) saldırısı olduğunu öne sürüyor. Bu arada özellikle Asya’daki bazı Binance kullanıcıları da borsada lag olduğunu iddia ediyorlar.

Henüz Doğrulanmadı

Dediğimiz gibi bu saldırı henüz doğrulanmış değil. Dolayısıyla ‘Binance hacklendi’ gibi bir iddiada bulunmak henüz pek doğru değil.

Fakat bu iddianın Binance’in kurucularından Yi He’den geliyor olması endişe verici. Eğer Binance hesabınız varsa ve olası bir saldırıdan endişeleniyorsanız hesabınızı korumanızı tavsiye edebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment