Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddia: Bitcoin SV’nin Delist Edilme Sebebi Bu İkilinin Dostluğu!

Kripto para sektöründe yaşanan tartışmalar ve ‘drama’, belki de hiçbir finans sektöründe yaşanmadığı kadar yoğun geçmekte. Geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan kripto para birimlerinden birisi olan Bitcoin SV, bir haftada %250 artış yaşamadan önce Binance kripto para borsasından delist edilmiş ve ciddi bir değer kaybı yaşamıştı.

CryptoMedication isimli kripto araştırma firmasının ortaya attığı yeni bir iddiaya göre ise Binance’nin BSV’yi delist etmesinin arkasında yatan en büyük sebep, Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver ile Binance kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao’nun dostluğu oldu.

CryptoMedication’un Twitter hesabından paylaştığı bir dizi tweet içerisinde, Changpeng Zhao’nun kripto para sektöründeki ilk işinin Blockchain.info içerisinde olduğunu ve burada Roger Ver ile oldukça yakın bir şekilde çalıştığı vurgulanmakta.  Bundan sonra OKCoin borsasına geçiş yapan CZ, 2015 yılında buradan da ayrılıp 2017 yılında kendi borsası olan Binance’i kurmaya karar verdi ve yine eldeki verilere göre Roger Ver borsanın ilk yatırımcılarından birisi oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment