Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IEO’lardaki Kötü Performans Dikkat Çekiyor

Kripto para sektöründe son bir yıllık süreçte artık ICO’ların yerini alan IEO’lar, artık çok kötü performanslar göstermeye başladı. Başlangıçta Bittorrent ve diğer projeler ile büyük bir hype’ın yaratıldığı bu alanda, son dönemde ise çok ciddi başarısızlıklar dikkat çekiyor. Buna ek olarak, IEO’larda büyük beklenti yaratan ve ilk başlarda çok büyük artışlar gösteren tokenler ise, son dönemde büyük düşüşler yaşıyor.

Konuyla ilgili olarak The Block tarafından yapılan araştırmaya göre, toplamda ele alınan 35 IEO’dan sadece yüzde 43’ü, dolar bazında yatırımcısına pozitif geri dönüşler sağladı. Yine projelerin yarısından azı, aynı zaman zarfı içerisinde Bitcoin’den daha iyi performans gösterebildi.

Ele alınan projelerin yüzde 86’sı ise, en yüksek değerine çıktıktan sonra yüzde 50’den fazla düşüş yaşadı. Bu da, zirve seviyelerde alım yapan yatırımcıların ciddi zararda olduğunu bizlere gösteriyor.

Ayrıca, ele alınan borsalarda, yaptığı IEO’ların kar oranı en yüksek olan borsa Binance olurken, bu alanda Bittrex ise son sırada yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment