Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee Açıkladı: İflaslık Bir Durumumuz Yok

Litecoin kurucusu Charlie Lee, LTC hakkında çıkan bazı iddialara cevap verdi.

İflas iddiaları hakkında konuşan Lee, bu iddiaların hiçbir doğruluk payının olmadığını ve böyle bir iflasın söz konusu dahi olmadığını vurguladı.

İflas İddiaları

Litecoin bundan birkaç gün önce sekizinci yılını doldurmuştu. Charlie Lee de bu konu hakkında bir açıklama yapmış ve LTC’nin 8 yıldır sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirtmişti.

Lee buna ek olarak Litecoin ile bu sekiz yıllık zaman dilimi içerisinde toplamda 500 milyar dolarlık işlem yapıldığını vurguladı.

Charlie Lee Litecoin’in sekizinci yaşını kutlarken bazı takipçilerinden tepki çekti. Kendisinin sosyal medyadan yaptığı gönderiye yorum atan bazı kullanıcılar, kendisinin maddi durumuyla ilgili bazı iddialarda bulundular.

Charlie Lee, Litecoin’in “merkezi” olduğu eleştirilerini ortadan kaldırabilmek için Aralık 2017’de sahip olduğu tüm LTC’leri satmıştı. O dönemlerde 350 dolar seviyesinde seyreden Litecoin günümüzde 50 dolara kadar düşmüş durumda.

Charlie Lee’nin bazı takipçileri, Litecoin’in yaşadığı bu düşüşe de değinerek kendisinin maddi durumuyla ilgili konuştular ve iflas mevzusunu dile getirdiler. Lee ise bu iddialara şu yanıtı verdi:

İflas filan yok. Böyle aptalca yalanlara inanmayın. 2 yıl daha yetecek paramız var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment