Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İflas Eden Three Arrows Capital’den 20 Milyon Token Geri Satın Alındı

Tayvan merkezli likidite sağlayıcısı WOO Network, Three Arrows Capital’e sattığı hisse ve tokenları geri satın aldı.

WOO Network, Three Arrows Capital’in (3AC) 2021’deki yatırım turunda aldığı hisseleri iptal etti ve şirketten 20 milyon WOO tokenı geri aldı. Bunların günümüzdeki değeri yaklaşık 3,4 milyon dolar seviyesinde.

3AC’den geri alınan tokenlar, kimsenin erişimine açık olmayan bir yakım (burn) adresine gönderildi.

WOO, 2021’de düzenlediği A Serisi yatırım turunda 30 milyon dolar toplamıştı ancak bunun ne kadarlık kısmının 3AC’den geldiği açıklanmadı.

Three Arrow Capital, Terra Luna ekosisteminde yaşanan çöküşün de etkisiyle Temmuz 2021’de iflas başvurusunda bulundu. WOO’nun kurucularından Jack Tan, 3AC’den geri aldıkları tokenlarla ilgili şunları söyledi:

“WOO ekosisteminde 3AC’den kaynaklanan belirsizliği giderdiğimiz için memnunuz. Hisselerimizi alırken adil bir anlaşma sağlayabilmek için tasfiye memurlarıyla detaylı bir şekilde çalıştık. 3AC’nin çöküşünden kaynaklanan huzursuzlukların bitmesiyle birlikte misyonumuzu yerine getirmek için çalışacağız.”

WOO Network (NOO), CoinGecko verilerine göre 0,16 dolardan işlem görüyor ve son altı ay içerisinde değerinin yarısından fazlasını kaybetti. Fiyat yine de geçen yılki bu döneme kıyasla daha yüksek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!