Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Popüler Sunucudan Bitcoin Uyarısı: Fiyat Büyük Düşüşe Geçmek Üzere!

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, Bitcoin’in (BTC) büyük bir düşüşün eşiğinde olduğunu öne sürdü.

Sık sık Bitcoin karşıtı söylemleriyle gündeme gelen Jim Cramer bu sefer de şaşırtmadı. CNBC’nin “Squawk on the Street” programında 10 Ekim Salı günü yaptığı açıklamalarla öne çıkan sunucu, Bitcoin’in büyük bir düşüşe hazırlandığını savundu.

Cramer, potansiyel yatırım fırsatları hakkında yaptığı açıklamasında altının şu an için yatırım yapılamayacak kadar yüksek bir fiyatta olduğunu belirtirken Bitcoin için daha sert bir tavır sergiledi.

Bitcoin’de yaşanacak büyük düşüşe dahil olmak istemediğini vurgulayan sunucu, şu ifadelerde bulundu:

Bay Bitcoin’in büyük bir düşüş yaşamak üzere ve ben bu düşüşe yatırım yapmayacağım.

Sunucunun bu ifadeleri yatırım fonlarının dev ismi Paul Tudor Jones tarafından yapılan açıklamaların ardından geldi. Jones, Filistin ve İsrail arasında yaşanan savaşın yarattığı gerginliği işaret ederek altın ve Bitcoin’in güvenli limanlar olarak öne çıktığını savunmuştu.

Jim Cramer her ne kadar popüler bir medya yüzü olsa da takipçileri ve sosyal medya onu yanlış tahminleriyle tanıyor ve çoğu kez bu tahminleri yüzünden alay konusu oluyor. Geçmişe baktığımızda Cramer’in Bitcoin hakkında birçok kez benzer tahminde bulunduğu ve büyük çoğunluğunda haksız çıktığı görülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 27.090 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!