Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Borsasından Devasa Delist: 24 Coin Çiftini Kaldırıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 24 işlem çiftini daha spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 11 Ekim Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile Bella Protocol (BEL), Coin98 (C98), Cortex (CTXC), Mines of Dalarnia (DAR), Polkadot (DOT), Ethereum Name Service (ENS), Stafi (FIS), Flux (FLUX), ICON (ICX), Kadena (KDA), Lazio Fan Token (LAZIO), Neo (NEO), Ocean Protocol (OCEAN), Ontology (ONT), Perpetual Protocol (PERP), Reserve Rights (RSR), SafePal (SFP), Stargate Finance (STG), SuperVerse (SUPER), Alien Worlds (TLM), Viberate (VIB), Waves (WAVES), Yearn.finance (YFI) ve Zilliqa (ZIL) kripto paralarına ait 24 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Binance açıklamaya göre BEL/BUSD, C98/BUSD, CTXC/BUSD, DAR/BUSD, DOT/GBP, ENS/BUSD, FIS/BUSD, FLUX/BUSD, ICX/BUSD, KDA/BUSD, LAZIO/BUSD ve NEO/BUSD işlem çiftlerini TSİ 13 Ekim saat 09.00, OCEAN/BUSD, ONT/BUSD, PERP/BUSD, RSR/BNB, SFP/BUSD, STG/BUSD, SUPER/BUSD, TLM/BUSD, VIB/BUSD, WAVES/EUR, YFI/EUR ve ZIL/BUSD işlem çiftlerini saat 10.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satımı durduracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platform üzerinde bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceğini söyledi ve ilgili işlem çiftleri özelinde ticaret botu kullanan yatırımcıların olası kayıpları önlemek için işlemlerini iptal etmelerini tavsiye etti.

Duyuruda, kullanıcıları korumak ve yüksek kaliteli bir alım-satım hizmeti sunabilmek adına bazı spot işlem çitlerinin delist edilebileceği belirtildi.

Binance yaptığı paylaşımda uzun zamandır üzerinde durduğu gibi kullanıcılara BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce diğer kripto para birimlerine dönüştürmesini söyledi. Borsa ayrıca kullanıcıların BUSD’nin First Digital USD (FDUSD) ile 1:1 oranında komisyonsuz bir şekilde dönüştürülebileceğini söyledi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!