Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Günde Yüzde 15 Artan Ethereum’un Rallisi Bitti mi?

245 dolar seviyelerinden güçlü bir çıkış yakalayan Ethereum fiyatı basın saatine göre 282 dolara çıktı. Popüler koin, bir ara 287 doları da gördü. İki günde yaklaşık yüzde 15’lik bir artış yaşayan Ethereum’da rallinin bittiği ve bir düzeltme geleceği tartışılıyor.

Ethereum Düşüş Sinyalleri

287 doları gören Ethereum, bu yılın en yüksek seviyelerine çıktı. Bu artış, Ethereum yatırımcılarını memnun etti. Ancak kısa vadede bu yükselişin sona erebileceği düşünülüyor. Bunu gösteren sinyal ise  Tom Demark Sequential adlı bir indikatör. Bu göstergeye göre, ETH’nin BTC’ye karşı yakaladığı yükseliş kısa vadede sona erdi ve ETH’yi bir düşüş bekliyor.

ETH, BTC’ye karşı da bu yıl özelinde yeni rekorlar kırmıştı. Ancak zaman bazlı bir indikatör olan ve birçok kişinin güvenerek işlem yaptığı Tom Demark Sequential göstergesi, ETH/BTC grafiğinde ‘sat’ sinyali verdi.

Kripto para sektörü analistlerinin tahminlerine baktığımızda ise birçok ismin 290 dolara işaret ettiğini görüyoruz. Analistler 290 doların üzerine çıkılmasının yükseliş trendi için önemli olduğunu düşünüyorlar.

Ethereum 2.0 güncellemesi için de güzel gelişmeler olduğu görülüyor. Her şey plana göre giderse bu yıl sonunda olumlu haberler görebiliriz. Bu da temel analiz mantığında orta vadede ETH’nin yükselişinin devam edebileceği şeklinde yorumlanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment