Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İlk “Lighthouse” Unvanlı Türk Moda Devi Tecrübelerini Metaverse Dünyasına Aktarıyor

Türk moda devi Beymen, Decentraland (MANA) aracılığıyla tecrübelerini metaverse dünyasına aktarıyor

Beymen, moda meta-influencer’ı Bella ile Decentraland metaverse’ünde yerini aldı. 2022 ilkbahar/yaz kampanyası BeymenVerse ile metaverse dünyasına giren Beymen, modaseverleri “keşfedilmemiş deneyimleri ve yeni bir dünyayı” keşfetmeye çağırıyor.

Aralarında Dolce & Gabbana ve Etro’nun da yer aldığı ünlü modaevlerinin katılımıyla mart ayında dünyanın ilk dijital moda haftasına ev sahipliği yapan Decentraland için yaratılan Bella, Decentraland’e giren ilk Türk markası Beymen’in sezon seçkilerini metaverse evrenine taşıyacak.

Bella, mayıs ayında Beymen OutDoor‘u önünde gerçekleşen interaktif “Fashion Talk” etkinliğinde sezon modası hakkında görüşlerini paylaştı ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Beymen ayrıca her hafta Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarla takipçilerinin Bella’nın favorisi ilkbahar/yaz trendlerine ve farklı seçeneklere göre kurgulanan Bella’s Picks kombinasyonlarıyla Bella’nın seçimlerini keşfetmesini ve story’lerde oylama ile stiline yön vermesine imkan sağlıyor.

Bella ile tanışmak isteyen modaseverler Beymen’in Instagram hesabından paylaşılan ipuçlarını takip ederek Decentraland’de Bella’yı bularak özel olarak üretilen NFT koleksiyonuna sahip olabiliyor.

Bunların yanı sıra moda meta-influencer’ı Bella’dan stil önerileri almak, sezon trendlerini ve modanın yeni dünyasını keşfetmek isteyenler Decentraland’deki “BeymenVerse Tower -24 1” ziyaret edebiliyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamaya göre 2021 yılının son çeyreğinde EMEA bölgesinden 13 marka arasında yer alan Beymen, 2021-22 sonbahar/kış kampanyası “Stayin Alive” ile dünya çapındaki rakiplerini geride bırakarak 4 farklı kategoride dünyanın en iyi yaratıcı profesyonellerinden oluşan Meta Creative Shop jürisi tarafından “Lighthouse” unvanını layık görüldü. Beymen, böylece bu unvana sahip ilk Türk moda markası oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!