Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İlke İmza Atan Kedi Temalı Meme Coin’e Düzeltme Uyarısı: Çok Şişti!

On-chain analiz platformu Santiment, 1 milyar dolar piyasa değerine ilk olarak ulaşan kedi temalı meme coin hakkında uyardı.

Santiment 21 Temmuz tarihli X gönderisinde, popcat (POPCAT) yatırımcılarını uyardı. Projenin son 10 gün içerisinde %117 yükseldiğine işaret eden analistler, verilerin aşırı ilgiye ve olası bir düzeltmeye işaret ettiğini vurguladı.

Tarihsel olarak bakıldığında bu denli yükselişlerin ardından gelen düzeltmelerin daha iyi bir giriş için alım fırsatı sunduğu kaydedildi:

POPCAT, Solana merkezli varlığın 11 Temmuz’dan bu yana %117 artmasının ardından ana akım tüccarların dikkatini çekti. Tarihsel olarak, fiyat artışının bir sonucu olarak ortaya çıkan bu ani ilgi seviyesinin, daha iyi giriş noktalarının muhtemel olduğu bir düzeltmeye yol açma şansı yüksektir.

POPCAT 20 Temmuz günü yaptığı yükseliş hareketiyle, 1 milyar dolar piyasa değerini aşan ilk kedi temalı meme coin olarak kayıtlara geçmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen POPCAT, yazım esnasında 0,901 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!