Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ING’den Yeni Bir Kripto Para Hizmeti Gelebilir

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan ING, yeni bir kripto para hizmeti geliştiriyor olabilir.

CoinDesk tarafından yapılan habere göre banka, müşterilerine ait olan kripto paraları güvenli bir şekilde saklayabilmek için yeni bir saklama hizmeti sunmaya başlayabilir.

Yeni Teknoloji Geliyor

Reuters tarafından yapılan habere göre ING yetkilileri “dijital varlık sektöründe çok fazla fırsat” olduğunu düşünüyorlar.

CoinDesk’in haberine göre ING bu fırsatları değerlendirebilmek için şimdiden kolları sıvadı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre ING, kripto paralar için yeni bir saklama hizmeti geliştirmek adına Amsterdam’da özel bir ekip kurdu.

ING geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde zaten Blockchain teknolojisiyle ilgili çeşitli çalışmalar yapmış, bundan yalnızca birkaç ay önce özellikle gizlilik odaklı bir proje geliştirmişti. Ancak ING şu ana dek kripto paralarla ilgili doğrudan bir çalışma yapmamıştı.

Eğer ING henüz “erken aşamada” olan bu teknolojiyi kullanıma sunarsa banka müşterileri kripto paralarını doğrudan ING’ye aktarıp, orada tutabilecekler. ING bu planı hayata geçirirse kripto paralar için saklama hizmeti sunan nadir bankalardan biri olmuş olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment