Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiliz Bitcoin Madencilik Firmasının Geliri Yüzde 75 Arttı!

Abonelik yöntemiyle çalışan Bitcoin madencilik firması Argo Blockchain, kripto para birimlerinde genel olarak düşüş yaşanmasına ve Bitcoin’in değerinde gerileme görülmesine rağmen ciddi anlamda kazanç elde etti.

İngiltere merkezli firmanın hisseleri de London Stock Exchange üzerinde listelenmiş durumda. Borsadaki verilere bakıldığında firmanın verilerinin üç ay içerisinde 4,42 milyon dolara eşdeğer olduğu görülmekte. Bu da üçüncü çeyrek için Bitcoin madencilik firmasının yüzde 75 civarında gelir artışı yaşadığını kanıtlıyor.

Argo yöneticisi Mike Edwards konu hakkında yaptığı açıklamada bu kazanç artışlarını birkaç faktöre bağladı. Bu faktörlerden birisi rekabetçi elektrik fiyatları ve düşük ücretli merkeze sahip olmaları. Edwards, Argo’nun 2019 yılının bitiminden önce 6.000 adet daha Bitcoin madencilik donanımını kullanmaya başlayacağını ifade etti. Bu hamle belki de firmanın yüzde 100’den daha fazla kazanç elde etmesini sağlayabilir.

”Piyasadaki en ileri düzey madencilik donanımlarına yaptığımız yatırımımız, rakiplerimize karşı bize avantaj sağlamaya devam ediyor. Madencilik şartları git gide daha zor bir hal alsa da, bu yatırım sayesinde kazanç elde edip öne geçebiliyoruz.”

Lider kripto para birimi Bitcoin ise geçtiğimiz haftalarda 2.000 dolara yakın değer kaybedip 8.000 seviyesine gerilemişti ve hala 8.000 dolar bandında seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment