Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kurumsal Yatırımcılar Nerede?” Diyenlere Yanıt Geldi

Grayscale Investments yöneticilerinden Rayhaneh Sharif-Askary, kripto para dünyasındaki kurumsal yatırımcılar hakkında konuştu.

Rayhaneh Sharif-Askary, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına çoktan giriş yaptıklarını ve yatırım yapmaya başladıklarını söylüyor.

Kurumsal Yatırımcılar Geldiler

Grayscale’in satış müdürü olan Rayhaneh Sharif-Askary, The Block’a yaptığı açıklamalarda şirketin bu yılın ikinci çeyreğinde 85 milyon dolar değerinde yatırım aldığını ve bunun yüzde 84’ünün kurumsal yatırımcılardan geldiğini söyledi.

Rayhaneh Sharif-Askary, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına henüz giriş yapmadıkları düşüncesinin artık bir mit halini almaya başladığını ve bu düşüncenin pek doğru olmadığını düşünüyor:

Medyada kurumsal yatırımcıların piyasaya ne zaman girecekleri, kripto paralara ne zaman yatırım yapacakları konuşulup duruyor. Ben bunu biraz ironik buluyorum çünkü biz zaten sürekli olarak kurumsal yatırımcılardan yatırım alıyoruz ve bu yeni bir durum da değil.

Rayhaneh Sharif-Askary buna ek olarak kurumsal yatırımcıların alternatif kripto paralara da yatırım yapmaya başladıklarını söyledi. Rayhaneh Sharif-Askary‘ye göre bu, yatırımcıların genel olarak “kripto paralara duydukları güvenin” bir göstergesi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment