Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere Artık OneCoin’i Dolandırıcılık Yapısı Olarak Görmüyor

Kripto para sektörüne damga vuran projelerden birisi olan OneCoin birçok ülkede dolandırıcılık yapısı olarak ilan edilse de projenin arkasındaki isimlerin henüz pes etmediği görülüyor. Türkiye içerisinde de ciddi bir yatırımcı kitlesine sahip olan OneCoin’in artık İngiltere’nin finansal regülatörünün gözünde bir dolandırıcılıktan ibaret olmadığı da ekibin pes etmediğinin en büyük kanıtı.

BBC tarafından aktarılan bilgilere göre şu an kolluk kuvvetleri tarafından aranan projenin kurucuları Konstantin Ignatov ve Ruja Ignatova’nın avukatlar aracılığıyla İngiltere’nin finansal regülatörü FCA üzerinde baskı kurduğu görülüyor.

OneCoin Davacıları Anlaşmaya Vardı

FCA’nın internet sitesinde yer alan ve OneCoin’in dolandırıcılık olduğuna dair ibare kaldırılmış durumda. Buna ek olarak OneCoin kurucularını dava eden Donald Berdeaux ve Christine Grablis’in yeni bir gelişme ile OneCoin ekibiyle uzlaşmaya vardığı da belirtiliyor. İkili direkt olarak OneCoin’den mağdur olan herkes adına dava açmış ve bu sebeple proje kurucuları hakkında arama izni çıkartılmasına neden olmuştu.

Finance Magnates kaynağının aktardığı bilgilere göre ise şu an uzlaşma sağlanmış durumda. Bu uzlaşmanın ne kadar miktarla veya hangi şartlarda sağlandığı ise henüz kamuoyu bile paylaşılmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • serkan
    Posted 08 Ağustos 2020 - 10:37 10:37

    bu haberlerin ve daha önceki ponzi ,dolandırıcı haberlerinin hepsinin bir reklam stratejisi olduğunu ve sosyal medyada çıkan tüm haberlerin tamamen yoruma dayalı olduğunu bir tane belgeli haber olmadığını ,çünkü büyümenin asıl kritik noktasının büyük kitlelere onecoin i duyurmak olduğunu bunuda başardıklarını ben size söyleleyimde yarın imf onecoin dünyanın yeni doları oldu hayırlı olsun dediğinde şaşırmış olmayın .

Leave a comment