Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CNBC Sunucusu: Bitcoin Bu Yıl Rekor Kıracak

Kripto para sektörünün en eski isimlerinden birisi olan CNBC Crypto Trader programının sunucusu Ran NeuNer, Twitter üzerinden yayınladığı gönderisinde lider kripto para birimi Bitcoin’in bu yıl tüm zamanların rekorunu kıracağını vurguladı.

Bitcoin Rekor Kıracak

NeuNer ilgili açıklamasında sadece Bitcoin’in tüm zamanların rekorunu kıracağını belirtse de bunun arkasındaki sebepleri açıklamadı. İlgili tweet’in altına gelen yorumlara bakıldığında ise yatırımcıların büyük bir kısmının Koronavirüs salgını sonrasında sınırsız basılan para miktarı yüzünden Bitcoin’in rekor kıracağını düşündüğü görülüyor.

ABD bu olaylarla mücadele edebilmek ve ekonomisini dengede tutabilmek için 9 trilyon dolara yakın likidite üretmek ve bunu piyasaya sürmek zorunda kaldı. Bu durum ONS Altın için rekor bir yükselişi beraberinde getirirken lider kripto para birimi Bitcoin böyle bir rekor kıramamıştı.

Ran NeuNer’in açıklamasına benzer birçok tahmin yapıldı ve bunların hepsi ONS Altının rallisinin Bitcoin için de başlayacağına odaklanmakta. Bitcoin geçtiğimiz günlerde Türk Lirası karşısında rekor kırsa da ABD Doları bazında hala yaklaşık olarak 8.400 dolar geride. Bu rekorun kırılması ise tek bir FOMO dalgasına veya balinaların yüklü emirlerine bağlı olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment