Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere Merkezli Firmadan, Kripto Para Sektörüne 50 Milyon Dolarlık Yatırım

İngiltere merkezli yatırım fonu Nickel Asset Management, yaptığı açıklamada kripto para sektöründe kullanılmak üzere 50 milyon dolarlık bir yatırım fonu açacaklarını duyurdu.

Firmadan yapılan açıklamada, yatırımcılar ile yapılan görüşmeler sonrasında, kripto para sektöründe kullanılacak 50 milyon dolarlık bir fon toplandığı ifade edildi.

Bu fonların, Avrupa, Kuzey Amerika ve İngiltere’deki aile ofislerinden geldiği ifade edilirken, firmadan yapılan açıklamada bu paranın kripto para sektöründeki volatiliteden fayda sağlayacak şekilde kullanılacağını ifade etti.

İngiltere’nin regülatör kurumu FCA tarafından düzenlenen firma, son dönemde kendi otomatize edilmiş trading sistemini de kurmuştu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan yatırım şirketinin portföy yöneticisi Alek Kloda, şunları söyledi:

”Dijital ürünler ve onunla ilgili türev ürünler piyasalarda trade edilmeye devam edildiği sürece, bizim için ciddi fırsatlar doğurabilir. Bu alandaki yüksek likidite ve volatiliteden fayda sağlarsak, kar elde etme şansımız çok yüksek.”

Nikkel CEO’su Anatoly Crachilov ise, şu noktalara vurgu yaptı:

”Dijital ürünler, bizim vizyonumuza göre er ya da geç kurumsal yatırımda çok büyük öneme sahip olacak. Biz de, bu alanda vizyon sahibi olan ve işini yapmak isteyen kurumsal yatırımcılara hizmet etmek istiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment