Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ağustos’un En Fazla Ziyaret Edilen Kripto Para Borsaları

Kripto para sektöründe bildiğimiz gibi borsaların durumu, çok büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Birçok borsa, ünlü veri sitelerinde ilk sıralarda yer almak için sahte hacimler üretiyor ve bu da, sektörün itibarına ciddi oranda sekte vuruyor.

Son olarak ICO Analytics adlı bir firma ise, hacimden öte, borsaların tıklanma sayılarına göre onları sınıfladı. Ağustos ayı için yapılan sıralamada, zirvede Coinbase borsası yer alırken, borsa, toplamda 22.7 milyon kez ziyaret edildi. Bu rakam, bir önceki aya göre ise yüzde 20 düştü.

İkinci sırada ise, yine sektörün büyük oyuncularından birisi, Binance yer alıyor. Binance’in Ağustos ayı boyunca aldığı toplam trafik ise 20.5 milyon oldu, bu rakam da bir önceki aya göre yüzde 18.6’lık bir düşüş gösterdi.

Listenin üçüncü sırasında, trafiğini bir önceki aya göre tam yüzde 65 arttıran Bithumb yer alırken, borsa toplamda 13.2 milyon kez ziyaret edildi.

Ünlü vadeli işlem platformu BitMEX ise, bir önceki aya göre yüzde 9.5’lik bir düşüş ile 10 milyona yakın trafik aldı.

İlk 10 sırada yer alan borsalarda, Bithumb hariç, bir önceki aya göre düşüşler dikkat çekiyor. Listenin kalan kısmında ise Upbit, Indodax, Bittrex, Kraken, EXMO ve Bitfinex var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment