Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stellar’dan Dev Airdrop: Miktar Tam 120 Milyon Dolar!

Stellar Vakfı’ndan bugün kripto para camiasını oldukça mutlu edecek bir haber geldi. Vakıf’tan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, bundan sonraki dönemde 2 milyar adet XLM koininin, Keybase adlı mesajlaşma platformunu kullanan kişilere dağıtılacağı ifade edildi.

Stellar, Keybase adı verilen ve Telegram ile WhatsApp gibi konuşma uygulamalarının şifreli bir versiyonu olan uygulamayı kullanacak olan 300 bin kişiye bu air dropu yapacak.

Toplam değeri, XLM’nin bugünkü piyasa değeri ile yaklaşık 120 milyon dolar olan tokenler, bundan sonraki süreçte tam 20 ay boyunca dağıtılacak. Her bir dağıtım, bundan sonraki Ekim ayından itiabaren ayın 15’inde olacak ve her ay için toplamda 100 milyon adet XLM gönderilecek.

Vakıftan verilen bilgiye göre ise, her bir Keybase kullanıcısının alabileceği maksimum air drop limiti se 500 dolarlık XLM olacak. Bu air droptan faydalanmak ve bedava XLM’leri almak için ise Keybase uygulamasını indirmek ve uygulamada doğrulanmış bir hesap açmak gerekiyor.

Keybase uygulamasında, her bir doğrulanmış kullanıcının adına XLM cüzdanı açılacak ve ödüller de direkt olarak bu cüzdana gönderilecek. Aynı zamanda XLM sahipleri, bu uygulama üzerinden birbirilerine XLM gönderme şansına da sahip olacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment