Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Intercontinental Exchange: Kripto Kışını İndirimli Fiyattan Kripto Para Almak İçin Kullandık!

Reuters’in 2 Mayıs tarihinde aktardığı bir habere göre, heyecanla beklenen Bakkt platformunun üst kuruluşu olan Intercontinental Exchange (ICE), geçtiğimiz aylarda yaşanan kripto para kışını indirimli fiyattan kripto para ve Bitcoin almak için kendi lehlerine kullandıklarını açıkladı.

ICE’nin CEO’su Jeffrey Sprecher konu hakkında Reuters’e verdiği demeçte kripto para piyasasının ”kış” olarak ifade edilen dönemden geçmesinin kendileri için gerçekten faydalı olduğunu ifade etti. Aslında 2018 yılı kripto para birimleri için genel olarak kış temalı bir dönem oldu ve Bitcoin de dahil neredeyse bütün kripto para birimleri %80 ile %90 arasında değer kayıpları yaşadı. Bitcoin yıl içerisinde ilk defa 4.000 dolar altına kadar geriledi ancak basın saatine göre bunu toparlayıp yeniden 5.500 dolar üzerine çıktı.

İlk olarak 2019 yılının Ocak ayında piyasaya çıkacağı belirtilen Bakkt, daha sonra ABD’li regülatör CFTC’den onay gelmemesi nedeniyle bunu ertelemişti. Sprecher 2019 yılının şubat ayında yaptığı açıklamada beklenen Bakkt’ın yılın sonlarına doğru geleceğini vurgulamıştı. Sprecher 2 Mayıs tarihinde yayınlanan röportajda ICE’nin yeni yetenekleri kadrosuna katmaya devam ettiğini ve bu esnada yeni şirket satın alımları da yaptıklarını dile getirdi.

Bakkt geçtiğimiz Pazartesi bir kripto para depolama ve emanet hizmeti sağlayıcısı olan Digital Asset Custody Company’i satın alarak hedefine bir adım daha yaklaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment