Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman İsim: Piyasada USDT’ye Rakip Olabilecek Sabitkoin Yok

Max Boonen ve Paul Bialobrzewski, kripto para piyasasındaki sabitkoin kullanıcılarının şu an için en iyi alternatiflerinin USDT olduğunu düşünüyorlar.

The Block tarafından yapılan habere göre B2C2 ve DV Chain adlı şirketlerin yöneticileri olan Max Boonen ve Paul Bialobrzewski gibi isimler, kripto para piyasasındaki en iyi sabitkoinin Tether’ın tokenı olan USDT olduğunu düşünüyorlar.

Tether tarafından geliştirilen USDT geçtiğimiz son birkaç haftadır kripto para sektörünün en çok konuşulan konularından biri haline geldi. New York’taki bölge başsavcılığı geçtiğimiz günlerde Tether ve Bitfinex hakkında bir soruşturma başlatmış, bu iki şirketin operasyonlarını mercek altına almıştı.

USDT’nin birbirinden farklı sorunları olduğunu, Tether’ın yürüttüğü çalışmaların çeşitli şüphelere yol açtığını söyleyen Paul Bialobrzewski, Tether rezervlerinin yalnızca yüzde 74’ünün destekleniyor olmasıyla ilgili şu yorumu yaptı:

“Eğer bir USDT bir dolar ile destekleniyorsa ve mevcut rezervlerin yanızca yüzde 74’ü dolar kaynaklıysa öyleyse sabitkoin fiyatında yüzde 74’lük bir indirim olmalı.”

USDT’nin günümüzün en sorunlu koinlerinden biri olduğunu söyleyen Paul Bialobrzewski, Tether’ın tüm bu sorunlara rağmen piyasadaki rolünü kaybetmeyeceğine inanıyor. USDT’nin ilk sabitkoin olduğunu, piyasadaki çoğu kişinin bu sabitkoini kullandığını hatırlatan Paul Bialobrzewski şöyle ekliyor:

“Şu an piyasada Tether’a rakip olabilecek pek fazla sabitkoin yok. Yakın zamanda USDT’ye güzel bir alternatif görecek miyiz bilemiyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment