Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İnternet’in Ünlü İsmi Kendi Token’ini Çıkartıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bitfinex, kendi IEO platformu Tokinex‘in yeniden aktif edildiğini duyurdu ve token satışlarının 22 Ekim tarihinde ilginç bir ismin projesi ile başlayacağını açıkladı.

24 Eylül tarihinde yapılan basın açıklamasına göre internetin tanınan ismi, girişimci ve dijital haklar aktivisti, Megaupload’ın kurucusu Kim Dotcom söz konusu platformda kendi token’ini piyasaya sürecek. K.IM isimli token daha önce yapılan fonlamada Max Keiser gibi ünlü isimlerden 2,5 milyon dolarlık sermaye toplamıştı. Projenin yol haritasına göre bunun 2020 yılının üçüncü çeyreğinde Bitfinex üzerinde resmi bir listelenme ile piyasaya giriş yapması bekleniyor.

Kim ilgili gelişme hakkında yaptığı açıklamada internet’i Bitcoin ile birleştirerek internetin sunduğu orijinal vaatleri başarma konusunda gerçek bir şans elde ettiklerini vurguladı. Dotcom’a göre K.im bütün içerik üreticileri, dijital işletmeler ve buna benzer kişiler veya kurumlar için aracıları ortadan kaldırıp tekelleşmenin önüne geçilmesini sağlayacak.

Aslında söz konusu projenin yanı sıra, Bitfinex’in IEO platformunu yeniden hayata geçirecek olması da büyük önem arz ediyor. Binance 2019 yılının başlarında Binance Launchpad ile inanılmaz bir hacim ve talep yakaladı ki hala da bunu elde etmeye devam ediyor.

Coinbase ise geçtiğimiz tarihlerde kendi IEO platformunu açabileceğini vurgulasa da, zamanlama konusunda sıkıntılar yaşayabilir.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment