Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Borsa, 5 Alt Koin’i Listeledi!

Tokyo merkezli popüler kripto para borsası BitFlyer, yeni yaptığı bir duyuru ile Avrupa ve ABD içerisindeki platformlarında 5 yeni kripto para birimini listeleyeceğini açıkladı.

Avrupa İçin 5, ABD İçin 3 Kripto Para Listelendi

Söz konusu kripto paraların 5 tanesi Avrupa içerisindeki platformda listelenecek iken, ABD içerisinde ise bunların sadece 3 tanesi listelenecek.

23 Eylül tarihinde yapılan duyuruya göre Avrupa içerisinde listelenecek kripto paralar sırasıyla Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Lisk ve Monacoin oldu. BitFlyer US kullanıcıları ise sadece Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Litecoin desteğine sahip olacak.

BitFlyer kripto para borsası aslında sektörün en eski platformlarından birisi ve borsa yetkilileri bu kripto paraların Japonya içerisindeki platformlarında yer aldığını, bu tecrübeyi kullanarak Avrupa ile  ABD içerisindeki kullanıcılara aynı hizmeti sağlayacaklarını dile getirdi.

BitFlyer Avrupa Yöneticisi Andy Bryant konu hakkında yaptığı açıklamada müşterilerine dünyadaki en büyük birkaç alt koin için anlık alım satım desteği sunmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

Ancak listelenme haberinden hemen sonra normalde yükseliş yaşaması gereken kripto paralar inanılmaz bir piyasa düşüşüne denk geldiler ve rekor değer kaybı yaşadılar. Kripto para piyasası dün gece Bitcoin’in 8.500 dolara kadar düşmesi ile genel bir gerileme yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment