Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IOTA Duyurdu: Crypto Storage AG İle Ortaklık İmzalandı!

Tangle tabanlı IOTA Blockchain ağının arkasındaki IOTA Foundation, Crypto Storage AG ile yaptığı yeni ortaklığını duyurdu. Crypto Storage AG ile yapılan yeni ortaklık, yüksek hacme sahi IOTA tokenleri için güvenli bir dijital depolama seçeneği üzerine odaklanacak.

Crypto Finance AG’nin yan kuruluşlarından birisi olan Crypto Storage AG, üst düzey kurumlara ve finansal kuruluşlara depolama ve emanet çözümleri sunan bir firma olarak biliniyor. Firma, 60’tan fazla kripto para birimini güvenle depolama opsiyonuna sahip ve bu sebeple çok fazla talep almakta.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre  kendileri tarafından üretilen özel donanım cihazları, çift katmanlı ve faktörlü özel ve güçlü güvenlik önlemlerine sahip ki bu sayede kişiye veya kuruma ait, bağımsız ve oldukça esnek çoklu imza çerçevesi sunabilmekte. Firmanın sistemi üzerinden yapılan bütün işlemler, ilgili donanım tarafından birbirinden bağımsız olarak gözlemlenebilmekte ve onaylanabilmekte.

Ortaklık konusunda yorum yapan Crypto Storage AG CEO’su Stijn Vander Straeten, şunları ifade etti:

”Crypto Storage AG, en üst düzey altyapımız ile IOTA platformunu desteklemekten dolayı gurur duymakta.”

IOTA, 2017 yılının sonlarında token’in değeri %650 artış yaşadıktan sonra ciddi bir kitleye sahip olmuştu. Ancak daha sonra neredeyse bütün kripto para birimlerini etkisi altına alan 2018 yılı ayıları IOTA’yı da etkisi altına aldı ve değerde ciddi bir düşüş yaşandı. Tabii ki 4 milyon dolar değerinde IOTA tokenlerinin çalınması da söz konusu projenin değer kaybı yaşamasının etmenlerinden birisi olarak öne çıkmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment