Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kripto Para İşlemlerinin Yüzde 87’si Sahte”

The TIE’ın CEO’su Joshua Frank, günümüzde kripto para sektöründe görülen işlemlerin çok büyük bir kısmının sahte olduğunu düşünüyor.

Frank kısa süre önce Dawid Paluch’a özel bir röportaj verdi ve kripto para sektöründeki bazı veriler hakkında konuştu. Öncelikle Coinmarketcap hakkında konuşan Frank, Coinmarketcap’teki verilerin büyük bir kısmının yanlış olduğunu ancak şirketin bu verileri son zamanlarda düzeltmeye başladığını söylüyor.

Frank Coinmarketcap’in platformundaki verileri düzeltmeye başladığını ancak buna rağmen kripto para sektöründeki çok fazla verinin sahte olduğunu düşünüyor. Kendisinin açıklamalarına göre şu anda kripto para şirketlerinin çok büyük bir kısmı bir şekilde kendi verilerini değiştirip manipüle ediyor.

Sahte İşlemler

Frank şu anda Gemini, Poloniex gibi regüle edilmiş kripto para borsalarının iyi durumda olduklarını düşünüyor. Kendisinin asıl odaklandığı konu ise henüz regüle edilmemiş olan kripto para platformları. Frank’e göre bu platformlardaki verilerin çok ciddi bir kısmı sahte.

Kendisinin konu hakkında yaptığı açıklamalardan bir kesit şu şekilde:

“Aslında gerçek bir ticaret hacmi olmayan bir borsada işlem emri giriyor olabilirsiniz.”

The TIE araştırmalarını baz alan Frank şu anda sektör genelindeki kripto para işlemlerinin yüzde 87’sinin sahte olduğunu belirtiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment