Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstanbul’daki Blockchain Hackathon’unu Kaçırmayın!

Sabancı Üniversitesi Blockchain Kulübü ve Crypto Women Turkey, yerli Blockchain takipçilerinin ilgisini çekecek yeni bir etkinlik düzenliyor.

Hackaton Başlıyor

Türkiye’deki Blockchain sektörü hızla büyümeye devam ederken sektördeki etkinlikler de gitgide çoğalıyor ve çeşitleniyor. Bu etkinliklerin arasında bir yenisi de Sabancı Üniversitesi Blockchain Kulübü ve Crypto Women Turkey tarafından ekleniyor.

15 Şubat tarihinde düzenlenecek olan Sabancı University Blockchain Hackathon 2020 etkinliğinde katılımcılar Blockchain ile ilgili birbirinden farklı şeyler öğrenebilecekler. Saat 09:00’da başlayıp 19:00’da bitecek olan etkinlik süresinde proje yazma eğitimi verilecek, gruplar kendi projelerini yazacak, sunacak ve daha sonra jüri üyeleri tarafından değerlendirilecekler.

Jüride Prof.Dr. Erkin Şahinöz, Öğr.Gör. Erkay Savaş, Öğr.Görv. İsmail Hakkı Polat, Av. Sima BAKTAŞ, Doç.Dr. Hüseyin ÜVET ve Burcu Atalay gibi isimlerin yer aldığı etkinlikte kazanan 1.gruba:

  •  Başarı sertifikası,
  • 500TL’lik ödül,
  • Jüri proje desteği,
  • Özel röportaj fırsatı
  • ve sürpriz bir ödül verilecek.

Yarışmanın kazanan ikinci grubuna başarı sertifikası, jüri proje desteği, sürpriz ödül; üçüncü grubuna ise başarı sertifikası ve jüri proje desteği sağlanacak.

Herkesin katılabileceği bu etkinliğin katılım bedeli 10TL olacak. Sponsorları arasında bizim de Koin Bülteni olarak yer aldığımız etkinlik Minerva Palas’ta (Karaköy) düzenlenecek.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment