Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstanbul’da Gerçekleşecek Blockchain Konferansının Programı Yayınlandı

1 Mart Istanbul’da Blok Zinciri Konferansı gerçekleştirilecek: program ve Sevgililer Günü için hediye

1 Mart Istanbul’da Blockchain & Bitcoin Konferansı gerçekleştirilecektir, kripto paralar, ICO ve Blok Zinciri konulu bir etkinliktir. Konferansın programı tamamen hazırdır.

Konuşmacılar ve konferansın konuları:

  • Gökhan Seçkin, Kimlic şirketinin genel müdürü. Konuşmasının konusu: «Blok Zincirinin geleneksel sektörlerde uygulanması (finans, eğitim, sigorta)».
  • Dr. Çiğdem Ayözger, SRP-Legal şirketinin kurucusu. Konuşmasının konusu: «Türkiye ve dünyadaki kripto paralar mevzuatı».
  • Servet Gözel, KPMG Türkiye şirketinin müdürü. Konuşmasının konusu: «Blok Zinciri ve siber güvenlik».
  • Fevzi Güngör, Odeal şirketinin genel müdürü. Konuşmasının konusu: «Bankalar ve FinTech. FinTech’in dijital banka hizmetlerinde yeni rolü».
  • Matt Oguz, Venture Science şirketinin yöneticisi. Konuşmasının konusu: «Yatırımcıların Blok Zinciri girişimleri ile ilgili fikirler».
  • Bülent Tekmen, Colendi şirketinin ortak kurucusu. Konuşmasının konusu: «Blok Zinciri, Türkiye’deki finans teknolojileri nasıl değiştirecek?»
  • Aleks Bozhinov, Crowdholding şirketinin ortak kurucusu. Konuşmasının konusu: «ICO’nun büyümesi ile ilgili mevcut veriler».
  • Stefano Virgilli, Copernicus Gold şirketinin pazarlama müdürü. Konuşmasının konusu: «ICO’nun muhteşem dünyası».
  • Gordon Einstein, CryptoLaw Partners şirketinin yönetici ortağı. Konuşmasının konusu: «Yasal ICO/TGE: menkul kıymetin mevzuatı, SAFT».

Ayrıca, katılımcıları iki panel konuşması bekler: onlardan biri FinTech sektörünün geleceği, diğeri ise kripto paraların ve Blok Zincirinin bütün dünyaya etkisi hakkında olacaktır.

Etkinliğin mekanı, InterContinental Istanbul otelidir.

Sevgililer Gününe özel de etkinliğin düzenleyicisi, Smile-Expo şirketi, her bilete -%50 indirim fırsatını veriyor! Konferansa sevgiliniz, arkadaşınız yada iş arkadaşınız eşliğinde katılın.

Blockchain & Bitcoin Konferansı Türkiye’ye 14 Şubat tarihinden 16 Şubat tarihine kadar, LOVEBITCOIN promosyon kodunu kullanıp kayıt olun ve indiriminizi alın.

Ayrıca, 12 Şubat tarihinden 19 Şubat tarihine kadar kayıt olmuş olan herkes, bir ücretsiz bilet daha hediye olarak alabilme imkanını kazanabilir! Rastgele sayı üretici 20 Şubat iki kazanan kişiyi seçecektir.

Biletinizi indirimli satın alın ve Istanbul’da 1 Mart’ta görüşmek üzere!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment