Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Eylül Ayında İzlenmesi Gereken 5 Kripto Para

Sosyal medyada Cyrpto Michaël adı ile bilinen analist Michaël van de Poppe, yayınladığı video ile eylül ayı performansını en çok merak ettiği 5 altkoini yorumladı. Cyrpto Michaël; Ontology (ONT) Wanchain (WAN), Celer Network (CELR), Troy (TROY) ve Swipe (SXP) grafiklerini inceledi. 

Ontology (ONT)

Cyrpto Michaël, şu anki değeri 0,87 dolar sularında olan ONT’un yükselişe yeni başladığını ve basamakları emin bir şekilde tırmandığını söyledi. Mart ayında yaşadığı dik düşüşü telafi etme yolunda ilerleyen ONT için son birkaç aydır kademeli olarak yükselişin devam ettiğini belirten analist, ONT’un destek bölgelerinin üzerinde kalmayı başardığına da değindi. Michaël, destek bölgelerini koruyarak basamak şeklinde artışın bir yükseliş trendi habercisi olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda son haftanın grafiklerinde bir sıkışma hareketi gözlemlendiğine de dikkat çeken analist, ONT’un 1 – 1,15 dolar direnç bölgesini aşması halinde sonraki direncin 1,37 dolar sularında görülebileceğini söyledi.

Cyrpto Michaël’a göre bu olası ikinci direnç bölgesi de aşılırsa, ONT değeri 1,60 doları görebilir. Bahsedilen hedefler için ONT’un son 1 yıldır sürekli denediğini 1 – 1,15 dolar bandının önemini vurgulayan analist, altkoinin tutunması gereken alt tabanın ise 0,80 dolar olduğunu söyledi.

Analistin videoda ONT için gösterdiği, tahmini yükseliş grafiği

Wanchain (WAN)

Wanchain’in mayıs ayında yaşadığı büyük düşüşün bir süre için iyi bir işaret gibi gözükmediğini söyleyen analist Michaël, bu düşüşün ardından WAN’ın sağlam adımlarla bir yükseliş grafiği çizdiğini belirtti. Michaël WAN için, 0,000025 BTC (0.30 dolar) seviyelerinin kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı ve yaşadığı düşüşten bu yana pekiştirilmiş bir yükseliş trendi gözlemlediğini de ekledi. Analiste göre WAN; yaklaşık 0,50 dolar seviyesini aşabilirse, iki direnç bölgesinin arası sayılabilecek 0,58 dolar ve 0,72 dolar aralığında kendine yer bulabilir.

Videoda gösterilen Wanchain’in tutması gereken destek bölgesi ve olası yükseliş grafiği

Celer Network (CELR)

Celer Network’ün direnç bölgesine baskı yaptığını söyleyen analist Poppe, CELR’ın destek bölgesi olarak bir önceki yükseliş rallisindeki en yüksek değer olan 0,0093 doları baz aldığını dile getirdi. Analist CELR için yakın zamanda bir dip hareketinin gözlemlendiğini fakat buradan bir ‘V’ yaparak yükselişe geçebileceğini de belirtti. Poppe’a göre, CELR bu yükselişi sürdürebilirse 0,0230 dolar bir sonraki direnç bölgesi olabilir. CELR’ın ONT ile benzer şekilde, destek bölgelerinin altına düşmeden; basamaklı bir yükseliş gösterdiğini belirten analist, en iyi senaryoda CELR değerinin 0,0400 doları bulabileceğini düşünüyor.

Poppe’un CELR için videoda gösterdiği hedef bölge

Troy (TROY)

Troy’un 0,0058 bandı altına düşmemesi gerektiğini vurgulayan analist; bu bölgeyi koruyabilirse TROY için sonraki hedefin; yatırımcılarını ve takipçilerini sevindirecek bir değer olabileceğini söyledi. Cyrpto Michaël’a göre bu değer 0,012 dolar sularında olabilir. Bu değerin Troy için aynı zamanda bir direnç bölgesi olduğuna değinen yorumcu, burayı aştıktan sonraki direncin 0,017 dolar olabileceğini de vurguladı. Crypto Michaël, Troy fiyatı 0,012 veya 0,017 sularındayken; kar satışı yapmayı düşünebileceğini belirtti.

Crypto Michael’ın TROY için yükseliş grafiği tahmini

Swipe (SXP)

Analist Michaël SXP için, ağustos ayının ortasında sergilediği yükseliş trendinin ardından ani bir düşüş yaşandığını fakat son haftalarda kademeli olarak bir yükselişin gözlemlendiğini söyledi. Son zamanlarda destek bölgelerine tutunmayı başaran SXP için 3,17 dolar olan direnç bölgesinin önemli bir sınır olduğunu söyleyen uzman, 2,28 doların altına doğru bir düşüş beklemediğini de ekledi. 3,17 dolar direncini aşması halinde SXP’nin ilk hedefinin 3,36 dolar olduğunu belirten analist, burayı da geçmesi ile SXP fiyatının 4 dolara kadar çıkabileceğini savundu.

Analist’in SXP için destek bölgelerini tutarak yükselişini gösterdiği grafik
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment