Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jack Dorsey’nin Coinbase Destekli Bitcoin Cüzdanı İçin Ön Siparişler Başladı!

Twitter kurucusu Jack Dorsey’in şirketi Block’un Bitcoin (BTC) cüzdanı BitKey ön siparişe açıldı.

Block şirketi tarafından üretilen BitKey dolanım cüzdanlarının ön satışı 95’ten fazla ülkede başladı. Türkiye için de açılan ön sipariş fiyatı 150 dolar olarak belirlendi.

Sipariş kapsamında kullanıcılara bir adet BitKey donanım cüzdanı veriliyor ve buna paralel olarak kullanıcılar cihazlarını BitKey mobil uygulamasına bağlayabiliyor.

Mobil uygulama aracılığıyla online olarak Bitcoin ve kripto para işlemlerini gerçekleştirebilen kullanıcılar, donanım cüzdanı sayesinde güvenli ve offline bir şekilde Bitcoinlerini saklayabilecek.

Cihaza ait toplamda 3 tane kurtarma anahtarı var ikisi kullanıcıda bir diğeri ise BitKey’in sunucularında tutulacak. Eğer kullanıcı iki anahtarını ve telefonunu kaybederse şirketle iletişime geçip detaylı bir doğrulama süreci sonrasında Bitcoinlerini kurtarabilecek. Ön siparişe ait teslimat işlemlerinin 2024 yılı Şubat sonu/Mart başı gibi başlayacak.

Altıgen şekle sahip ürünün bütçe dostu yapısı sayesinde daha geniş kitlelere hitap edebileceği düşünülüyor.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Bitkey ile ortaklık kurmuş ve Coinbase Pay’e entegre edeceklerini bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!