Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Devi SBI Holdings, Kripto Para Cüzdan Uygulaması BRD’ye 15 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Kripto para piyasası 2018 yılında çok kötü bir bitiriş yapsa ve genel olarak kızıla boyansa da, 2019 yılının ilk ayında toplanan fonlar piyasanın hala ölmediğini ve aktif olarak katılımcıların yatırım yapmaya devam ettiğini göstermekte.

Mobil kripto para cüzdan uygulaması olarak lanse edilen BRD, yaptığı bir duyuru ile B serisi fonlamada 15 milyon dolar topladığını açıkladı. Söz konusu fonlamaya katılanlar arasında Japonya’nın finansal devi SBI Holdings de yer alıyor ve yatırım büyük ölçüde SBI tarafından yapıldı. BRD elde ettiği bu fonlamanın kendi ürününü geliştirmek ve mühendislerini arttırmak, bunun yanı sıra Japonya ile bütün Asya içerisinde yayılmak için kullanılacağını aktardı.

BRD kurucu ortağı ve CEO’su Adam Traidman konu hakkında yaptığı açıklamalarda SBI tarafından yapılan yatırımın, BRD’nin Asya piyasasına güçlü bir şekilde yerleşebilmesini mümkün hale getirdiğini ve son dört yıl içerisinde Kuzey Amerika içerisinde elde ettikleri başarının geliştirilmesini sağlayacağını vurguladı. BRD uygulaması kendisini kripto para almak ve depolamak için en ‘kolay ve hızlı’ uygulama olarak tanıtmakta.

Firmanın küresel pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Spencer Chen de yaşanan mevcut düşüşe yönelik açıklamalarda bulundu ve ”tek bir küresel para birimine olan ihtiyaç hala var” ifadesini kullandı. BRD’nin 2018 yılı sonunda 1.8 milyon adet kullanıcıya sahip olduğu tahmin ediliyordu. Firma bunun yanı sıra Kasım ve Aralık aylarında stabil koin kabul etmeye başladığını duyurunca tek bir ayda %24’lük kullanıcı artışı yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment