Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Mesajlaşma Uygulaması LINE 10 Milyon Dolarlık Token Girişim Fonu Oluşturacak

Japonya’nın en büyük mesajlaşma uygulaması olan LINE, blockchain ve kripto para endüstrisindeki yeni şirketler için 1o milyon dolarlık bir sermaye ile yeni bir kurumsal token yatırım fonu oluşturdu.

Uygulamasında 600 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve dünya çapında 200 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan LINE, bu yılın başlarında Japonya’da kripto para piyasasına girdiğini duyurmuştu.

Şu anda Bitbox adı altında faaliyet gösteren LINE, 10 milyon dolarlık sermaye taahhüdünü işleyen Unblock Ventures alt kuruluşu ile yeni bir girişim sermayesi fonunun açılışını duyurdu. LINE’ın hedefine koyduğu bu yeni proje ile blockchain girişimlerine yatırım yaparak kripto para ve blockchain teknolojilerinin geliştirilmesini ve benimsenmesini sağlayacak.

Şirket ayrıca Bitbox’a TRX – TRON’un da eklendiğini duyurdu. TRON aynı zamanda Bitbox’ın listeleme komitesinin gözden geçirmesi ile yeşil ışık alan ilk kripto para projesidir.

Bitbox’ın TRX desteği ile birlikte 24 saat içerisinde kripto paranın fiyatında %10’luk bir artış gerçekleşti. TRON bu gelişmenin üzerine Bitbox kullanıcılarını 9 milyon TRX dolusu bir airdrop ile ödüllendirmeyi planladığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment