Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japonya’nın En Büyük Firmalarından Monex, Yatırımcılarına Bitcoin Dağıtıyor!

Japonya’nın en büyük finansal firmalarından birisi olan Monex’ten yapılan açıklamada şirketin yatırımcılarına bundan sonraki dönemde Bitcoin ile temettü ödeyeceği ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak borsadan yapılan açıklamada yeni sistemin sadece Coincheck hesabı olan ve Bitcoin ile temettü almak isteyen yatırımcılar için geliştirildiği ifade edildi.

Bitcoin ile temettü almak için şirketin en az 100 adet hissesine sahip olmak gerekiyor. Buna ek olarak üstte de belirttiğimiz gibi, Japonya’nın en büyük borsalarından birisi olan Coincheck’te de hesap açmak gerekiyor.

Bu kriterlere uyan kişilere göre 100 hisse için 500 Yen’lik bir meblağ, Bitcoin ile ödenecek.

Bilindiği gibi Japonya’nın en büyük borsalarından birisi olan Coincheck, bundan 20 ay kadar önce hacklenmiş ve sonrasında da Monex bu firmayı satın almıştı. Monex’in bu hamlesinin hem kendileri için hem de Coincheck için çok iyi bir pazarlama faaliyeti olacağı da aşikar.

Bu kampanyanın bir yıla mahsus olacağı ifade edilirken, sadece 2019 finansal dönemini kapsayabilecek olan bu kampanyadan faydalanmak için Coincheck hesaplarının da 31 Mart 2020 tarihine kadar açılmış olması gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment