Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jim Cramer Bitcoin İçin Ünlü Analistin Dip Uyarısı ile Seslendi: Bu Daha Başlangıç!

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, spot Bitcoin ETF başvurularının fiyatı zirveye taşıdığını ve düşüş gelebileceğini açıkladı.

NBC’nin “Mad Money” programının sunucusu Jim Cramer yine Bitcoin hakkında konuştu. Tahminlerinin tam tersinin çıkmasıyla tanınan şovmen, spot Bitcoin ETF sürecinin Bitcoin fiyatını çok yüksek bir seviyeye taşıdığını ve bu noktadan sonra bir düşüş beklediğini vurguladı.

Spot Bitcoin ETF beklentisi ve ardından yaşanan milyarlarca dolarlık girişle Bitcoin fiyatının 2023 yılındaki dip seviyesinden 2 katına ulaştığını işaret eden Cramer, bu noktadan sonra daha fazla alıcı bulmanın zor olacağına değindi.

Bitcoin satışları için kötü bir başlangıç. Muhtemelen birileri burada karşıt bir duruş sergilemeye çalışacak ama dün gece de söylediğimiz gibi bir ETF beklentisiyle değeri yüz milyarlarca dolar ikiye katlanan bir varlığı alamazsınız. Fiyat bu denli yükselmişken yeni alıcılar da bulmak zor olacaktır.

Öte yandan ABD’li yazar ve analist Larry Williams‘ın kendisine “kripto paralar dipten çok uzakta” temalı bir uyarıda bulunduğunu dile getiren popüler sunucu, düşüş yönlü beklentisini bir başka örnekle detaylandırmış oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,3 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 41.400 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!