Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jim Cramer: Facebook’un Hisse Fiyatları Kripto Parası Sonrası ‘Uçacak’

CNBC’nin ünlü ismi Jim Cramer Pazartesi günü yaptığı açıklamada sosyal medya devi Facebook‘un iddia edildiği gibi kendi kripto para birimini piyasaya sürmesi durumunda hisse senetlerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabileceğini iddia etti.

Cramer’e göre GlobalCoin’in tahmin edildiği gibi yakın gelecekte piyasaya sürülmesi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 218 doların üzerine çıkışı mümkün hale getirebilir. Facebook bugü %3 hisse senedi artışı yaşayarak 187 dolarlık fiyata ulaştı ancak ine de 2018 yılının Temmuz ayındaki fiyat seviyesinden bir hayli geride.

Cramer konu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

”Bu yıllardan beri Facebook’un gerçekleştirdiği en büyük şey olacak. Bu hayati olacak.”

Aslında bu çılgın girişim bundan yaklaşık bir yıl önce Facebook’un PayPal’ın eski yöneticilerinden David Marcus önderliğinde bir blockchain departmanı kurması ile başladı. Daha sonra inanılmaz bir hızla geliştirilen proje bundan bir hafta önce Uber, PayPal, Visa ve MasterCard gibi destekçilere ulaştı ve şu an Libra Projesi adıyla resmiyet kazandı.

RBC Capital Markets analisti Mark Mahaney de geçtiğimiz günlerdeki açıklamasında bunun Facebook’un en büyük gelir kaynaklarından birisi olabileceğini ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment