Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro Analisti: Bitcoin Fiyatı 6.500 Dolara Düşebilir!

Bitcoin ve genel olarak bütün kripto para piyasası birkaç gündür ciddi bir yükselişe geçti ve BTC bu yükseliş sayesinde Bitstamp kripto para borsasında 13 ayın en yüksek seviyesi olan 9.300 dolara kadar çıktı.

Birçok uzman da BTC’nin 9.300’e gelmesinin aslında 10.000 doların müjdecisi olduğunu düşünmekte ve belirtmekte. Ancak eToro’nun kıdemli analistlerinden birisi uzmanların söylediğini haklı bulsa da, bundan önce 6.500 dolara kadar sert bir düşüş yaşanacağını dile getirdi.

Simon Peters konu hakkında yaptığı açıklamada yatırımcıların sert bir düşüşe karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini ifade etti ve ekledi:

”9.000 doların kırılması Bitcoin için başka bir önemli hareket oldu ancak ben hala bunun buradan olduğu gibi yükseleceği fikrine katılmıyorum. Biz hala ciddi bir düzeltme sürecindeyiz ve fiyatlar sıradaki büyük yükseliş öncesi 6.500 dolara kadar gerileyebilir.”

Peters açıklamasının devamında Bitcoin için sadece kısa vadede endişeli olduğun ve yatırımcıların devamlı bir yükseliş beklememesi gerektiğini vurguladı. Özellikle Mayıs ayının içerisinde yaşanan yükselişte birçok yatırımcı artışın devamlı olacağını düşünmüş ve 9.000 dolar aşıldıktan sonra 7.000 dolara kadar olan düşüş çok sayıda insanın canını yakmıştı.

Yine de BTC’nin uzun vadede olumlu bir grafik çizdiğini söylemek mümkün gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment