Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee Bir ICO, Bir de Fiyat Sitesi Açıyor

Kripto para piyasalarının en meşhur isimlerinden birisi olan John McAfee, bu hafta da boş durmadı ve iki site projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Mcafeemarketcap.com ve McafeeCryptoTeam.Com isimli iki web sitesi, artık yayında.

Resmi Twitter hesabından konuyla ilgili duyurusunu yapan McAfee, hem kripto paraların verilerini görecekleri hem de ICO’lar ile ilgili teknik destek sunacak bir platformun hayata geçtiğini açıkladı.

Web sitesinde yazan bilgilere göre ise bu yeni site de çeşitli kaynaklardan derlenmiş önemli bilgiler ve yeni özellikle olacak. Vergi hesaplaması, eğitim programları ve çeşitli para birimi cinslerinden değerlerin, bu yeni sitede olması bekleniyor. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”McAfee ekibinin tek bir vizyonu var ve oda tüm bilgi ve verilerin tek bir kaynaktan takip edilmesini sağlamak.”

Siteden eş zamanlı fiyat güncellemeleri alınabilecek ve birçok otoriteye göre, bu durum bu siteyi Coinmarketcap karşısında avantajlı bir konuma sokuyor.

McAfee’nin ICO girişimlerine sunduğu sitede ise bu firmalara destek ön planda. Stratejik destek hizmetleri, çeşitli bağlantılardan faydalanma, web trafiğini arttırma ve Whitepaper hazırlama gibi işlemler, bu siteden hizmet verecek.

McAfee, ayrıca verilerin paylaşılacağı coinmarketcap benzeri siteye yakın gelecekte bir de sosyal paylaşım platformu entegre etmeyi düşünüyor. Bu platformda Blockchain ve kripto para severlerin birbirleri ile fikir alışverişinde bulunacağı ve çeşitli trading tavsiyeleri paylaşacağı belirtiliyor. Bu ekosistemde, en başarılı olanları ise ödüller bekliyor. Konuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

”Kullanıcılar kripto paralar ile ilgili tahminler yapabilecekler ve tahminlerinin doğruluğuna göre de başarılı olup olmayacakları belirli olacak. Sıralama yapılacak ve iyi sıralamaya sahip kimseler, daha fazla özelliğe erişim hakkında sahip olacak.”

McAfee’nin bu son hamlesi, bu nev-i şahsına münhasır kişiliğin kripto para camiasının daha özgür, sansürden uzak ve ücretsiz bir şekilde bir araya gelebilmesi için yaptığı önemli bir hareket olduğu da, kripto para kulislerinden sızanlar arasında.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment