Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Johnny Depp Yeni Ortaklık Anlaşması ile Kripto Para Dünyasına Giriş Yapıyor!

Kripto para sektörü özellikle 2017 yılının sonlarında gelen boğa sonrası bir çok ünlünün dikkatini çekmiş ve çeşitli ünlülerin sektöre giriş yapmasını sağlamıştı. Bunların arasında ünlü futbolcular, tenis oyuncuları, sanatçılar, boksörler ve daha sektörünü sayamadığımız bir çok isim yer alıyor. Dünyaca ünlü ”Korsan” Johnny Depp ise kripto para sektörüne giriş yapmaya hazırlanan ünlü isimler arasında en güncel olanı.

Depp bir sosyal eğlence platformu olan TaTaTu ile ortaklık imzaladı. Geçtiğimiz günlerde bir ICO reklamı yaptıkları için haklarında dava açılan Floyd Mayweather ve DJ Khaled gibi olumsuz haberlere rağmen, ünlülerin sektöre girişi gerçekten de hız kesmeden devam etmekte. TaTaTu bu yazın başında yaptığı erken satış döneminde tamı tamına 575 milyon dolar toplamayı başaran bir platform.

Johnny Depp Kripto’ya Giriş Yaptı

Platform temel olarak Andrea Iervolino tarafından yönetilen bir proje. TaTaTu temel olarak bir şey almak, kullanıcılara ve içerik üreticilerine ödeme yapmak için Liquid kripto para borsası üzerinde alım satımı yapılabilen tokenler kullanıyor.

Yapılan ortaklık gereği hem Depp hem de Iervolino yeni bir film ve dijital içerik üretecek. İkili söz konusu projeleri iş birliği içine yapacak ve Iervolino kendi AMBI Media Group isimli firması altında çalışırken, Depp ise yine kendi Infinitum Nihil prodüksiyon şirketine bağlı olarak çalışıp ortaya ortak bir ürün çıkartacak. ”Waiting for the Barbarians” isimli filmde Depp oynarken, proje AMBI tarafından üretilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment