Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Joseph Lubin, Blockchain Ekosistemindeki En Önemli Şehri Açıkladı

Ethereum kurucularından olan Joseph Lubin, kripto paralar ve Blockchain için dünyada en önemli olarak gördüğü şehri açıkladı.

Lubin, bu şehrin Almanya’nın başkenti Berlin olduğunu belirtirken, konuyla ilgili şunları söyledi:

”Berlin kesinlikle alt yapısıyla, elinde bulundurduğu yeteneklerle çok iyi bir durumda. Burda muhteşem mühendisler var. Eğer Berlin bu yeteneğini korumak ve geliştirmek istiyorsa, Alman hükümetinin de bu konuda devreye girmesi gerekiyor ki gerekli düzenlemeler ile bu süreç daha da iyi bir şekilde devam etsin.”

Blockchain’in halen erken evrede olduğunu belirten Lubin, ConsenSYs ile birlikte Ethereum Blockchain’i üzerinde uygulama geliştirmeye odaklandıklarını da belirtti.

Kripto paralara karşı pek bir ilgisi olmadığını da belirten Lubin, buna karşın Bitcoin’in çektiği ilgiden de memnun olduğunu belirtti. Lubin, Bitcoin’e olan ilgi alakanın artarak devam etmesinin, herkes için olumlu sonuçlara gebe olacağını belirtti ve teknolojiyi ileriye taşıyacağını kaydetti.

Lubin, kripto paralardan ziyade ilgisinde olan esas şeyin İnternet’in bir sonraki aşamasını dizayn etmek olduğunu belirtti. Web 3.0 adını verdiği projede, eski dönemin birçok hatasını düzeltmek istediklerini belirten Lubin, bu olaylara örnek olarak da veri kontrolündeki eksiklikler ve uluslar arası para ödemelerindeki zorlukları gösterdi.

Lubin ekip olarak ana amaçlarının veri ve para üzerindeki kontrolü belirli güçlerden alıp tekrar insanlara vermek olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment