Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jump Trading Chiliz’e Yatırım Yaptı

Jump Trading, Chiliz’e yatırım yaptığını açıkladı. Chiliz ile aylardır iş birliği yapan şirketin yaptığı yatırımın miktarı, henüz açıklanmadı.

Chicago merkezli bir ticaret şirketi olan Jump Trading, Galatasaray, Trabzonspor gibi birçok kulüp ile iş birliği yapan Chiliz’e yatırım yaptı.

Jump Trading, Chiliz’in kendi kripto parası olan CHZ’yi ve genel olarak Chiliz ekosistemini destekleyen en büyük isimlerden birisi. Şirketin Chicago haricinde New York, Londra ve Singapur’da ofisleri bulunuyor.

Spor sektörü için “daha başlangıç”

Reuters haberinde Jump Trading’in Chiliz’e ne kadar yatırım yaptığı belirtilmedi. Şirket, 2021’in başından beri Chiliz tarafından üretilen taraftar tokenları için piyasa yapıcı görevini üstleniyordu.

Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, “Jump Trading’in kripto para dünyasındaki spor sektörüne yatırım yapması, bu sektörün daha başlangıç aşamasında olduğunun göstergesidir.” dedi. Şirket, geçtiğimiz aylarda AC Milan, FC Barcelona ve Manchester City gibi kulüplerle ortaklık kurdu.

Eylül ayında 100.000’den az kullanıcısı olan Socios.com uygulaması, günümüzde 400.000’den fazla kullanıcıya sahip. CHZ token fiyatı, aynı zaman diliminde 0,015 dolardan 0,4238 dolara yükseldi.

CHZ, Türkiye’de hacim bakımından en çok işlem gören kripto paralardan birisi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!