Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Açıkladı: BitTorrent ile TRON Arasındaki ‘Proje Atlas’ Entegrasyonu, Son Hız Devam Ediyor

Merkeziyetsiz startup firmalarından TRON, 27 Eylül tarihinde, entegrasyon planlarının ilk su yüzüne çıktığı tarihten 2 ay sonra, yaptığı bir basın açıklaması ile, BitTorrent uygulaması ile olan entegrasyonunun en yeni detaylarını ortaya döktü.

TRON tarafından Temmuz ayında satın alınan BitTorrent, melez bir içerik paylaşım ekosistemi oluşturmak ve kripto para birimlerinden faydalanmak için, TRX token’ini platformun sahip olduğu kullanıcı tabanında kullanmayı planlıyor. Satın alma miktarı açıklanmasa bile, söz konusu entegrasyon başarılı olursa Tron’un harcadığından çok daha fazlasını kazanabilme olasılığı oldukça kuvvetli.

”Proje Atlas” olarak isimlendirilen ve bu tarihe kadar hala ”olacak mı olmayacak mı” ikileminde bırakan entegrasyon hakkında sonunda ciddi bir doğrulama yapıldı. Tron Foundation CEO’su Justin Sun, konu hakkında şunları ifade etti:

”Başlangıç olarak, ürün (entegre ürün) daha hızlı download yapabilecek, daha fazla seed’e sahip olacak, madencilik olmayacak ve geriye uyumluluk (backward compatibility)mümkün olacak.”

Justin Sun açıklamasının devamında projenin sonunda içerik üreticileri ile onların toplulukları ve takipçileri arasındaki aracıları ortadan kaldırarak, direkt olarak üretici ile tüketiciyi birleştirmek ve ürünün doğrudan kullanıcılara gidebilmesini sağlamak istediklerini belirtti.

Söz konusu şartlar gereğince, kullanıcılar daha hızlı download hızı için token kullanımı ile teşvik unsuru oluşturabilecek. Dosyayı indirdikten sonra dosyayı seedlemeye devam edenler ise ödül olarak token kazanacak.

TRON Foundation açıklamasının devamında 28 Eylül tarihinde de proje hakkında ek bilgiler açıklayacaklarını belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment