Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Desteği 10 Milyon Doları Hiç Eden Meme Coin’e 2x Yaptırdı!

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, olaylı meme coin’e destek vereceğini açıkladı.

Piyasaya 18 Mart günü sürülen ve kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başaran SLERF’e Justin Sun desteği geldi. Proje ön satış için kullanıcılardan topladığı 10 milyon dolarlık Solana’yı (SOL) yanlışlıkla yaktığını açıklamış ve ardından ciddi tepkilerle karşılaşmıştı.

Sun tarafından yapılan açıklamada, kripto para borsası HTX özelinde SLERF işlem çiftlerinde yapılan tüm işlemlerden elde edilen gelirlerin mağdur olan ön satış kullanıcılarına aktarılacağı belirtildi.

Bitget ve birçok kripto para borsasından destek

Sun’In bu açıklamasına paralel olarak Solana tabanlı merekziyetsiz borsa Jupiter’de benzer bir adım attığını duyurdu. Yapılan açıklamada, SLERF işlemlerinden elde edilen gelirlerin ön satış katılımcılarına aktarılacağına yer verildi.

Bu mağduriyeti gidermek için adım atanlar arasında kripto para borsası Bitget de yer aldı. Bitget’in açıklaması da diğer açıklamalarla paralellik göstererek işlem ücretlerinden elde edilen gelirlerin mağdur yatırımcılara aktarılmasına yönelik oldu.

Borsalar ve Sun tarafından desteklenen bir bağış adresine kısa süre içerisinde yaklaşık 480 bin dolar değerinde varlık toplandı. Bu varlıkların da ön satışta parası yanan kullanıcılara tahsis edileceği belirtildi.

SLERF, benzer meme coin BOME’u geçti

Pozitif gelişmelerin ardından SLERF fiyatı saatler içerisinde 0,60 dolar seviyesinden 1,30 dolara kadar yükselerek yaklaşık 2 katlık kazanç bıraktı. Aran ilgi ve yükselişlerle birlikte SLERF’in piyasa değeri bu deneysel alandaki ilk meme coin BOME’un piyasa değerini aşarak 650 milyon dolara tırmandı. Buna paralel olarak SLERF, en büyük 8. meme coin olarak kayıtlara geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!